Kan men bara om man måste

4-årskontroll på BVC med Zack som förstås är fyraåttafjorton år om man frågar. Lyssna efter pip i lurar och peka på rätt bokstav som man ser på tavlan är kul, men att bara säga vad det är man ser på bilden blir snabbt trist. ‘Bil, blomma, tjejer med krobbullar, mammafnattfutt, knallerutt som hänger i en fantikatt’ – det går ju att göra övningen roligare helt enkelt.

Rita en gubbe ska 4-åringen klara också. Vi har aldrig sett något annat än mängder med ringlande streck hemma så jag var inställd på ett gott försök att försöka få ihop en krullig gubbe i maskliknande format, men på begäran fattade Zack pennan och ritade först en stadig cirkel till huvud, och så en stor till som mage… och sedan armar med fem fingrar vardera och ben med fötter och tår, och sen hår och ögon och näsa och mun. Så! Man kan när man måste, men får man rita vad man vill blir det en massa maskar.

Om malinstroman

Head of SVT Interactive Children, ex VP of Product at Stardoll, experience from programming chat bots and educational and poetic MOO's. Balancing life between online matters and my 3 kids, their development, school, lives and future. concept and product strategy - agile development - creative solutions - girls’ gaming - gamification - growing organizations - management - digital and creative education.
Det här inlägget postades i barn, kompetens och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Kan men bara om man måste

  1. Ping: Rita spel | Pip

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s