Hård arbetsdag på Lill-Skansen och Gröna Lund idag

Medan fyra tioåringar gick själva på Grönan och två åttaåringar fick sällskap på samma ställe av svågern gick jag och syrran med två fyraåringar på Skansen.

Zack ville tillbaka till Akvariet för att vi hade missat en av vattenkällorna vid trappan hos lemurerna. Vi är osäkra på vilken, men tyckte det räckte med ett besök ändå. Syrran undrade vad han pratade om, men ingen vet hur Zacks banor ser ut utom han själv som bygger upp nästan hela sin tillvaro i spellevels.

Akvariet på Skansen

akvariet på Skansen

Nya Lill-Skansen är ett lekpalats med gångar och klätterberg och rutchkanor, men inte så mycket djur. Napparna skickas numera in till katterna av Pettssons små knytt som för den genom en mekanisk uppfinning.

Lill-Skansen

Jag hade av en slump lyckats sätta på Zack rätt tröja för att ha en chans att ha koll på honom.

I slutet av dagen tyckte ändå inte Zack att det hade varit så roligt. Han hade ju inte fått flyga med flygplanen… mer än tre gånger måste jag lägga till då.

Själv tyckte jag bästa stunden var när vi lekte Bockarna Bruse på de rundade broarna och när vi drack hemkokt saft istället för Festis till fikat.

Om malinstroman

Head of SVT Interactive Children, ex VP of Product at Stardoll, experience from programming chat bots and educational and poetic MOO's. Balancing life between online matters and my 3 kids, their development, school, lives and future. concept and product strategy - agile development - creative solutions - girls’ gaming - gamification - growing organizations - management - digital and creative education.
Det här inlägget postades i barn, föräldrar och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s