Vinnare av bästa Fair Play

De har fyllt tio år nu och är fortfarande tolv tjejer kvar i klasslaget. Alla andra lag de mötte idag har slagits ihop av de få tjejer från varje årskull som är riktigt peppade, lite extra bra och som fokuserar på fotbollen. I Brommatjejerna är alla tolv riktigt peppade, alla tillsammans är de riktigt bra och ingen av dem fokuserar på fotbollen. De spelar en gång i veckan då en av tjejernas pappa lär de framför allt ett grymt passningsspel. Bollen går inte in i mål så väldigt ofta eftersom målskott inte övas lika mycket, men de spelar bollen supersnyggt över hela planen från den ena till den andra. De imponerar, alla är med och alla har kul.

I helgens cup vann de inte en enda match. Det brukar gå bättre och det är ju tråkigt att inte vinna alls, men de gick in lika energiska gång på gång utan att tappa viljan alls. Och framför allt finns det inte tillstymmelse i laget till att gnälla på varken varandra eller domaren. Alla har gjort sitt bästa. Och det fick de pris för – de vann bästa Fair Play bland 16 lag i samma grupp. Jag är väldigt stolt mamma.

Tidigare om Brommatjejerna Att satsa på fotbollen eller på laget, lusten och fotbollen

Brommatjejerna har jysstaste spelet

Brommatjejerna har jysstaste spelet

 

Om malinstroman

Head of SVT Kids Online, ex VP of Product at Stardoll, experience from programming chat bots and educational and poetic MOO's. Balancing life between online matters and my 3 kids, their development, school, lives and future. concept and product strategy - agile development - creative solutions - girls’ gaming - gamification - growing organizations - management - digital and creative education.
Detta inlägg publicerades i uppfostran och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s