Att få göra det en finns för

Att få göra det en älskar, är bra på och kan tjäna pengar på. Och som kan bidra till en bättre värld. Det är inte alla förunnat att hitta vad det är. Många kan checka i tre av dessa fyra kriterier och saknar ibland det fjärde på olika sätt.

För den som hittar det är det väldigt viktigt att få göra det och kanske inte ens värt att leva om någon medvetet och av helt irrationella orsaker sätter stopp för det.

Publicerat av @kvinnohistoria

Om malinstroman

Head of SVT Kids Online, ex VP of Product at Stardoll, experience from programming chat bots and educational and poetic MOO's. Balancing life between online matters and my 3 kids, their development, school, lives and future. concept and product strategy - agile development - creative solutions - girls’ gaming - gamification - growing organizations - management - digital and creative education.
Detta inlägg publicerades i genus, kompetens, utbildning och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Att få göra det en finns för

  1. Rieback Dance skriver:

    Det är kanske svårt att förstå hur viktigt det är är för livsorken, att ha ett jobb, för den som har ett jobb. Har man inget jobb kan det verka lätt att säga: ”Men ta vad som helst”. Men det är inte bara pengarna utan just meningsfullheten och att vara en dom behövs, som inte går stt vara utan. Vi behöver alla få vara den personen på nåt område i livet. Och är man bäst på en viss sak och kan få vara i sin essens inom ett yrke så kan det vara helt knäckande att bli hindrad. Livsuppgiften. Jag kan kanske förstå Elsa på ett sätt.

    • malinstroman skriver:

      Ibland kan just historia hjälpa mig att få perspektiv på nutiden och att få bättre förståelse för oss själva. Klart det kan vara livsviktigt med ett meningsfullt jobb om en har kämpat hårt också för det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s